Facebook, Video Sayfalarının Tasarımını Yeniledi! - Haberler - indir.com

Facebook, Video Sayfalarının Tasarımını Yeniledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sık sık tasarım değişikliği yapan Facebook, bu defa video sayfalarının tasarımını yeniledi. Haber siteleriyle televizyon programlarının kendi üzerinden takip edilmesini hedefleyen sosyal ağ video sayfalarının tasarımında Youtube'u örnek almış.

Kullanıcıların sosyal ağ deneyimini daha iyi seviyelere çekme amacıyla bünyesine yeni özellikler katan ve sık sık tasarım yenilikleriyle ön plana çıkan Facebook, bu kez video sayfalarının tasarımında değişikliğe gitti.

Facebook Yeni Video Sayfası

Haber siteleri ile televizyon programlarının kendi üzerinden takip edilmesini isteyen Facebook, bu konuda önemli bir adım attı ve video sayfalarının tasarımını değiştirdi. Sosyal ağ bu değişikliği yaparken Youtube'un tasarımını göz önüne aldığı açık bir şekilde görülebiliyor.

Yeni video sayfaları tasarımında, yayınlanan son video en üstte yer alıyor. Videonun sağ tarafında ise söz konusu video ile ilgili yorumlar sayfadan ayrılmaya gerek olmadan okunabiliyor. Alt tarafta ise oynatma listeleri ve sayfada yer alan diğer videolar sıralı olarak listeleniyor.

Facebook Yeni Video Sayfası

Yeni tasarıma ilk olarak ABC News ve The News York Times'ın video sayfalarında rastladık. Facebook'un video sayfaları için hazırladığı yeni tasarımını tüm sayfalar için ne zaman kullanıma sunacağı ise henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ