Facebook Notify Gelecek Hafta Hizmete Başlıyor! - Haberler - indir.com

Facebook Notify Gelecek Hafta Hizmete Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-06 15:00:56
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Facebook'un geçtiğimiz günlerde duyurulan gerçek zamanlı haber uygulaması Notify, gelen bilgilere göre önümüzdeki hafta kullanıcıların beğenisine çıkıyor. 

Facebook'un uzun süredir geliştirmekte olduğu haber servisi Notify için nihayet çalışmalarda son noktaya gelindi. Sosyal paylaşım sitesinin gerçek zamanlı haber sunan uygulaması önümüzdeki hafta hizmetine başlayacak. 

Temelde bir haber servisi mantığı ile çalışan servis, kullanıcılara mobil cihazlarda bildirim şeklinde haberler gösterecek. Her kullanıcı ilgi alanına göre görmek istediği haber kaynaklarını ve flaş haberleri seçme fırsatı bulacak. Haberler en fazla 100 karakter ile sınırlı olacak. Böylelikle tüm bildirim sekmesi bu uygulama ile kaplanmayacak.

Haber merkezi haline gelmesi beklenen Notify üzerinden yayınlanan hoşunuza giden içerikleri elbette ki Facebook hesabınızdan paylaşabilmeniz mümkün. Bunun için uygulama üzerinde kullanabileceğiniz butonlar ve seçenekler mevcut olacak. 

Notify uygulaması, yayın hayatına ilk olarak ABD'deki Vogue, Mashable, The Washington Post ve CNN gibi önemli medya devlerinden gelen haberleri sunarak başlayacak, ilerleyen günlerde de uygulama üzerinden dünyanın her yerinden haberlere ulaşmak mümkün olacak.





PAYLAŞ