Facebook Lite, Giriş Seviyesi Android Telefonlara Geldi! - Haberler - indir.com

Facebook Lite, Giriş Seviyesi Android Telefonlara Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sosyal paylaşım devi Facebook, düşük bağlantı hızına sahip ve eski Android sürümlü telefon kullanıcıları için yeni bir uygulama yayınladı. Facebook Lite adındaki bu uygulama giriş seviyesi Android telefonların popüler olduğu ülkeleri hedefliyor.

Geçen hafta sessiz sedasız Google Play Store'da indirmeye sunulan Facebook Lite, standart Facebook uygulamasının sunduğu zengin özelliklere sahip değil. Ancak uygulama sayesinde kullanıcılar arkadaşlarıyla mesajlaşabiliyor, grup sohbetleri yapabiliyor, fotoğraf ve içerik paylaşımında bulunarak, yorum yazabiliyorlar.

Android Lite

Bangladeş, Nepal, Sri Lanka gibi Asya ve Afrika ülkelerinde ideal bir kullanım imkanı sunacak olan Facebook Lite uygulamasını, Türkiye'deki eski sürüm Android telefon sahipleri de kullanabilecek.

Tamamen ücretsiz olan ve sade bir arayüzle gelen uygulama sadece 252kb boyutunda ve 2G bağlantı hızında rahatlıkla kullanılabiliyor. Facebook Lite ve standart Facebook uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android 2.2 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ