Facebook Geliştirici Konferansı F8'in Tarihi Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Facebook Geliştirici Konferansı F8'in Tarihi Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Facebook, halka arzından sonra ara verdiği ve 2014 yılında yeniden düzenlemeye başladığı geliştirici konferansı F8'in yapılacağı tarihi bugün açıkladı. San Francisco'da düzenlenecek olan F8'in katılımcı kayıtları ise 2015 yılının ilk aylarında alınmaya başlanacak.

Keynote, Build, Grow, Monetize ve Hacker Way başlıkları altında oluşturulan programla düzenlenecek olan geliştirici konferansı F8 için Facebook, etkinlik konuşmacılarını yine bu yılda en iyi kişiler arasında seçti. Facebook, hem ürün yöneticilerine hem de geliştiricilere yönelik başarılı bir program oluşturmuş durumda.

Facebook F8 Konferansı

Etkinlikte konuşmacılar temel olarak; başarılı uygulama oluşturmak için püf noktaları, geliştiricilerin uygulamalarını büyütmelerine yönelik ipuçları ve kullanıcıların doğru analiz edilerek uygulamalardan nasıl para kazanabilecekleri gibi konuları işleyecekler.

Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre Geliştirici Konferansı F8, 25-26 Mart 2015 tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek ve kayıtlar da yeni yılın ilk aylarında alınmaya başlanacak.

Etkinlik hakkında bilgi sahibi olmak ve kendinize bir hatırlatıcı eklemek için Geliştirici Konferansı F8'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ