Facebook f8 Konferans Programı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Facebook f8 Konferans Programı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen ay yaptığımız haberde Facebook geliştirici konferansı f8'in yapılacağı tarihi sizlere aktarmıştık. San Francisco'da düzenlenecek olan F8'in katılımcı kayıtları bugün itibarıyla başladı ve etkinlik programı belli oldu.

Katılımcıların alışık oldukları programdan farklı olarak bu yıl düzenlenecek olan Facebook F8 etkinliğinde Oculus, WhatsApp, Messenger ve Instagram'ın ürün ve servisleri konferans gündeminde yer alacak.

FBF8

Facebook'un katılımcı olarak iş ortaklarına öncelik tanıdığı F8 etkinliğinin bu yıl ki bilet fiyatı ise 495 dolar olarak belirlenmiş. Kayıtların bugün açıldığı F8'e kayıt yaptırmış olsanız dahi bu kayıt etkinlikteki yerinizi garantilediğiniz anlamına gelmiyor. Çünkü Facebook, kayıtları aldıktan sonra konferansa katılacak kişileri kendisi belirleyecek.

Bu yıl ki Facebook F8 konferansı Mark Zuckerberg'in açılış konuşmasıyla başlayacak. Sonrasında ise program Facebook videolar, Facebook Login ve Parse ile ilgili gelişmelerin duyurulmasıyla devam edecek.

Konferansın ikinci gününde ise sanal gerçeklik Oculus, Facebook reklamları, mobil uygulamalar ve mobil oyunlar gibi konular ele alınacak. Konferansa katılım için F8 kayıt formunu doldurabilir ve Facebook F8 Konferans programını ilgili linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Son olarak Facebook Geliştirici Konferansı F8'i ücretsiz olarak canlı yayın adresinden takip edebileceğinizi sizlere aktaralım.





PAYLAŞ