Evolve'un Yeni İndirilebilir İçerik Paketleri Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Evolve'un Yeni İndirilebilir İçerik Paketleri Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-31 17:25:13
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Turtlerock Studios'un geliştirdiği hayatta kalma temalı aksiyon oyunu Evolve'un yeni indirilebilir içerik paketleri yayınlanan bir video ile duyuruldu. Yeni DLC paketi ile birlikte oyuna yeni mod, 4 yeni avcı, 1 yaratık ve 2 yeni harita geliyor.

'The Hunt Evolves' adında bir de etkinlik eklenen oyuna Behemont isimli bir yaratık geliyor. Oyunu ön sipariş edenler bu yaratığa ücretsiz olarak sahip olabilecekler, ön sipariş vermeyen oyuncular ise yaratığı 24 TL karşılığında içerik paketiyle satın alabilecekler.

Evolve'a karakterlerin içerik paketleri de geldi. Support sınıfına Sunny, Assault sınıfına Torvard, Medic sınıfına Slim ve Trapper sınıfına Crow isimli karakterler eklendi. Bu karakterlere sahip olmak için oyuncular, her birine 14 TL ödeyecekler.

Bunlara ek olarak Evolve'a The Broken Hill Mine ile Broken Hill Foundry adında iki ücretsiz harita eklendi. Bu haritalara sahip olmak isteyen Xbox One ve PlayStation 4 sahipleri 30 Nisan'a kadar beklemek zorundalar.

Son olarak oyuncuların 69 TL ödemeleri halinde avcıların hepsine ve üç yaratık kıyafetinin bulunduğu Evolve Hunting Season Pass + Magma Skins'e sahip olabileceklerini paylaşmamızda fayda var.

Evolve için yayınlanan The Hunt Evolves başlıklı tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.




The Hunt Evolves Tanıtım Fragmanı


PAYLAŞ