E3 2015 Heyecanı Başladı! - Haberler - indir.com

E3 2015 Heyecanı Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-15 09:48:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tüm dünyadaki oyun severlerin sabırsızlıkla bekledikleri o gün geldi ve büyük oyun karnavalı E3 2015 bugün başladı. indir.com ailesi olarak yeni oyun videolarını ve en güncel E3 haberlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Gün içerisinde yayınlayacağımız videoları ve E3 haberlerini hem sitemizden hem de Twitter hesabımızdan takip edebileceğiniz gibi yapımcıların canlı yayınlarını nereden ve hangi saatte izleyeceğinizi de sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İşte E3 2015 Konferansı'nı izleyebileceğiniz yerler ve yayın saatleri;

Bethesda; TSI 05:00'dan itibaren tanıtımlarını yapan Bethesda her zaman olduğu gibi bu yayını kendi resmi Twitch kanalından yaptı.

Microsoft; Teknoloji devi yeni oyunlarını tanıtmak için kendi yayın ağını kullanacak. Saat 19:30'da başlayacak olan programı Windows Phone ve XBox uygulamaları üzerinden de takip edebilirsiniz.

EA; LivetoPlay üzerinden canlı yayın yapacak olan EA programına aynı zamanda Twitch'de bulunan resmi kanalı üzerinden de ulaşılabilecek. Yayın saat 23:00'da başlayacak.

Ubisoft; Popüler oyun geliştiricisi yeni oyunlarını resmi Twitch kanalı üzerinden canlı olarak gösterecek. Yayın 16 Haziran gecesi saat 01:00'da başlayacak.

Sony; Teknoloji devi tüm yeniliklerini hem kendi resmi blogundaki özel E3 sayfası üzerinden hem de sadece ABD kullanıcıları için doğrudan PlayStation 4 üzerinden yayınlayacak. Program 16 Haziran saat 04:00'da başlayacak.

Nintendo; Twitch üzerindeki resmi kanaldan yayın yapacak. Program 16 Haziran saat 19:00'da.

Square Enix; Final Fantasy XV ile kendisini gösterecek olan Square Enix, E3 canlı yayınını Twitch üzerinden yapacak. Program 16 Haziran saat 20:00'da.

PC Gaming Show; E3'ün en uzun programını yapacak olan geliştirici yayını Twitch üzerinden gerçekleştirecek. Program 17 Haziran saat 03:00'da.

Son olarak konsol ve oyun üreticilerinin konferansları kendi sistemlerinden de izlenebildiği gibi farklı kaynaklardan da yayınlara ulaşılabiliyor. Örneğin bu yıl Youtube ilk defa tüm konferansları tek bir kanalda canlı olarak paylaşacağı YouTube Live @ E3 kanalını aktif etti.





PAYLAŞ