E-Posta Uygulaması Microsoft Outlook Mobil Cihazlara Geldi! - Haberler - indir.com

E-Posta Uygulaması Microsoft Outlook Mobil Cihazlara Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçen Aralık ayında e-posta servisi Acompli'yi satın alan Microsoft, bugün itibarıyla popüler e-posta uygulaması Outlook'u Android ve iOS mobil cihazlar için indirmeye sundu.

Tamamen ücretsiz olarak akıllı telefon ve tabletlerde kullanabileceğimiz Microsoft Outlook uygulaması Outlook, Microsoft Exchange, Office 365, Gmail, Yahoo Mail ve iCloud hesaplarımız ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

Microsoft Outlook

Kolay kullanılabilir ve sade bir arayüzle gelen Outlook uygulaması; e-postala iletilerine, takvimlere, kişilere ve e-posta eklerine kolay bir şekilde ulaşmamızı sağladığı gibi e-posta deneyimini daha verimli düzeye taşıyor.

Tüm e-posta hesaplarınız arasından otomatik olarak en önemli olanlarını ön plana çıkaran uygulama iletilerinizi silmek, arşivlemek veya daha sonra ilgilenmek üzere planlama yapmamıza da imkan tanıyor. Bunu yaparken uygulamanın kaydırma özelliğinden faydalanabiliyoruz.

Ayrıca Microsoft Outlook uygulaması üzerinden rahatlıkla buluşmalarımızı planlayabilir ve sadece bir kaç dokunuş ile de e-posta eklerini OneDrive ya da DropBox hesabımıza aktarabiliyoruz.

Bugün kullanıma sunulan ve Outlook servisinin tüm özelliklerini bir arada sunan Microsoft Outlook uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ