Dying Light Companion Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Dying Light Companion Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Techland tarafından geliştirilen zombi temalı aksiyon korku oyunu Dying Light'ın yardımcı mobil uygulaması Dying Light Companion indirmeye sunuldu. Uygulama sayesinde oyuncular, oyun içindeki gelişimleri ve istatistikleri kolaylıkla takip edebilecekler.

Bugün itibarıyla indirmeye açılan, yarın dijital ve 27 Şubat tarihinde de kutulu olarak satışa çıkacak olan FPS korku oyunu Dying Light için yapımcı; oyuncuların oyun içi istatistikleri görerek, diğer oyuncularla karşılaştırma yapma imkanı bulabilecekleri Dying Light Companion adlı yardımcı mobil uygulamasını yayınladı.

Dying Light Companion

Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen uygulama sayesinde oyuncular, oyun içindeki ekip gelişimlerini takip edebilir, herhangi bir görev için ekipleri birleştirebilir, diğer oyuncuların gelişimleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve oyunda kullanacakları sarf malzemelerini satın alabilirler.

Eğer sizde Dying Light'ın PC ya da konsol sürümlerinden birisini satın almayı düşünüyorsanız Dying Light Companion, oyun yönetimi konusunda size son derece faydalı olacaktır.

Dying Light Companion uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ