Dr. Dre'nin The Chronic Albümü ilk Kez Apple Music'te! - Haberler - indir.com

Dr. Dre'nin The Chronic Albümü ilk Kez Apple Music'te!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 13:00:31
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Apple'ın online müzik platformu Apple Music, bugün Türkiye saati 18:00 ile yayın hizmetine başlıyor. İçeriğinde Taylor Swift'ten Pharrell Williams'a kadar pek çok ünlü isme ev sahipliği yapacak olan Apple Music'te, son olarak rap müziğin önde gelen isimlerinden Dr. Dre yer alacak.

İnternet üzerinden müzik yayın servisini 7 gün 24 saat işleyen radyo istasyonlarıyla ve sanatçılar için yeni sosyal medya araçlarıyla birleştiren Apple Music, yayınlarında Taylor Swift'in yeni albümü "1989"Pharrell Williams'ın "Freedom" adlı parçası yanında son olarak Dr. Dre'nin 1992 yılında çıkarttığı albümü "The Chronic" albümüne yer verecek.

İlk kez dijital olarak ücretsiz Apple Music platformunda yayınlanacak olan The Chronic albümü, daha önce 15 Aralık 1992 yılında Death Row Records tarafından, sonrasında 2003 yılında hazırlanan en büyük 500 albümü listesinde 137. sırada çıkış yapmıştı.

Son olarak dijital müzik hayatına giriş yaparak Apple Music servisinde sevenleriyle yeniden buluşan Dr. Dre, The Chronic için daha önce Beats Music'ten gelen teklifi geri çevirerek dijital sahneye çıkışını Apple Music aracılığıyla gerçekleştirdi.





PAYLAŞ