Dozer Kadar Sağlam Akıllı Telefon CAT S40 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Dozer Kadar Sağlam Akıllı Telefon CAT S40 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-30 11:30:58
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya'nın dozer kadar dayanıklı telefonunu görmeye hazır mısınız? Önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi Caterpillar, dayanıklı akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi.

Bir süre önce sürpriz bir şekilde akıllı telefon pazarına giriş yapan firma, bir nevi 'dozer kadar sağlam' akıllı telefonu CAT S40'ı piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Bu cihaz özellikle ağır işlerde ve darbe alma olasılığının yüksek olduğu ortamlarda çalışanlara yönelik geliştirilmiş.

CAT S40

Telefon, 1.1GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemcisi, 4.7 inç IPS 960 x 540 piksel ekranı, 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 8 MP ana ve 2 MP ön kamera ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi gibi giriş seviye donanım özelliklerine sahip.

Su, toz ve şok gibi etmenler ile 1.8 metre yükselikten atılmaya karşı dayanıklı, çizilmez, kırılmaz cam kaplama, güneşli ortamlarda kullanılabilmesi için yüksek seviyede parlak ekran ve iş eldivenlerine karşı duyarlı dokunmatik sensör gibi özellikleri IP68 sertifikası ile belgelenmiş. 

CAT S40, 1 Ağustos tarihi itibariyle 620 dolar fiyat etiketi ile 60'dan fazla ülkede satışa sunulacak.





PAYLAŞ