Dijital Reklam Sektörü Affiliate Talks Etkinliğinde Buluştu! - Haberler - indir.com

Dijital Reklam Sektörü Affiliate Talks Etkinliğinde Buluştu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-11 17:04:41
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

ReklamStore tarafından organize edilen ve dijital reklam sektöründen birçok önemli ismin bir araya geldiği Affiliate Talks etkinliği, 9 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Wyndham Grand Otel'de gerçekleşti.

Dijital yayıncılar ile dijital reklamverenlerin katılım gösterdikleri Affiliate Talks'da ReklamStore Kurucusu Şencan Özen, ReklamAction yayıncılarının katıldığı anket sonucunda elde ettikleri affiliate marketing dünyasında yayıncılık, reklam gelir modelleri ve yıllık ortalama reklam gelirleri gibi bilgileri paylaştı.

Etkinlikte E-Ticaret, Lead ve Mobil olmak üzere 3 farklı reklamveren panelinin yanı sıra 12 farklı ReklamAction yayıncısı tarafından kısa sunumlar gerçekleştirildi. indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar'ın da sunum yaptığı etkinlikte Yaşar; dijital yayıncıların önemini belirterek, reklamverenlerden yayıncılara daha fazla destek olmalarını istedi.

Affiliate Talks'taki E-ticaret panelinde Defacto Online Pazarlama Yöneticisi Güneş Mitrani, Tchibo online pazarlama müdürü Bilsev Çatal Mutlu ve Teknosa E-Ticaret Müdürü Ömer Özkan Şakar, e-ticaret siteleri ile reklam ilişkisi konularını ele aldılar.

ReklamStore direktörü Cem Eroğlu moderatörlüğünde yapılan Lead panelinde ise TEB dijital pazarlama ve web müdürü Gülben Yağcı, YapıKredi dijital marka yöneticisi Pınar Altuntaş ve Turk.net dijital pazarlama yöneticisi Zaliha Terk hazır bulundu. Bu panelde ise Lead'lerin performansa dönüşü, trafik kaynağı optimizasyonu ve CRM yönetimi konuları ele alınarak, müşterilerden elde edilen veriler paylaşıldı.

Mobil panelinde ise Turkcell Satış Kanalları Müdürü Serkan Koç, Bla Bla Car Pazarlama Müdürü Irmak Arık ve JoyGame Mobil Medya Direktörü Aras Şenyüz; Mobil uygulamalar, güncel mobil reklam gelişmeleri ile mobil dünya için planladıkları yenilikler konusunda bilgi paylaşımında bulundular. 

Affiliate Talks etkinliği yayıncı ödül töreni ile son buldu. Etkinlikte verilen ödüller ve ödül alan yayıncılar şöyle;

- Yılın En Çok Ciro Çıkartan Yayıncısı - Avantajix .com
- Yılın En Sosyal Yayıncısı - Admingle.com
- Yılın Retargeting Yayıncısı - mainadv.com
- Yılın En İyi Mobil Yayıncısı - Kahve Falı Uygulaması
- Yılın En İyi Çıkış Yapan Yayıncısı - Markagez.com





PAYLAŞ