Digit.EMEA Konferansı 18-19 Kasım'da İstanbul'da - Haberler - indir.com

Digit.EMEA Konferansı 18-19 Kasım'da İstanbul'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-07 15:00:28
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya'dan toplam 110 ülkeden dijital dünyanın en iyilerinin bir araya geldiği ve bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan Webit EMEA Konferansı (Global Webit Kongresi) bu yıl 18-19 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Webit kongresine Facebook, Google, IBM, Apple, Henkel ve Microsoft gibi pek çok dev marka katılmıştı. Bu sene de yine birbirinden önemli markalar ve konuşmacılar bizleri bekliyor. 

Bu yıl ki kongre konuşmacıları arasında; Unilever'den Marc Mathieu, Gilt Group'tan Marshall Porter, NASDAQ'tan Bruce Aust, Twitter'dan Katie Jacobs Stanton, Misfit'ten Sonny Vu ve Microsoft'tan Limor Lahiani gibi isimler yer alıyor. Bu isimler kongre katılımcılarına günümüz ve bizleri bekleyen yeni gelişmeler konusunda ışık tutacak bilgiler aktaracaklar.

Webit EMEA

Sitemiz indir.com'un medya sponsoru olduğu Webit EMEA Konferansı'nda katılımcılar dünyanın en büyük şirketlerinin CEO'ları ve liderleriyle tanışma fırsatı bulabilecekleri gibi düzenlenecek olan yemekler ve  son gün kapanış partisi sayesinde sosyalleşme imkanına sahip olacaklar.

Özellikle start-up şirketleri, girişimci adayları, İnovasyon, Dijital ve Teknoloji'ye ilgi duyan herkesin katılmasını önereceğimiz kongrede yer almak için biletinizi (kısa süreliğine) yüzde 50 indirimle Webit EMEA Bilet sayfasını ziyaret ederek hemen ayırtabilirsiniz.





PAYLAŞ