DIGIT.EMEA Katılımcı Profilleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

DIGIT.EMEA Katılımcı Profilleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-03 20:00:11
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Etkinlik

Webit'in yeni format etkinliği DIGIT serisi, Türkiye'den ve dünyadan üst düzey yöneticilere yer verecek. Harika konuşmacı listesi ile 7 paralel etkinlikte 40'tan fazla şirket izleyicilerle buluşacak.

18-19 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan DIGIT.EMEA, pazar ve teknoloji olmak üzere iki ana başlık altında konularını işleyecek. Ana konular haricinde Softlayer, IBM Vilgi Sistemleri Grup Başkanları, Marc Jones, Sociomantic, Akamai, Paypal ve 40'tan fazla şirket diğer 5 paralel etkinlikte kendi sunumlarını yapacaklar. 

DIGIT.EMEA 2015'in en önemli parçası, harika bir temsilci listesine sahip olması ve Who is Who tarafından temsil edilmesidir. Endüstri, Türkiye'den ve dünyadan pazar, teknoloji, dijitai, medya ve yatırım domainleri konularına hakim şirketin başındaki önemli karar vericileri ve yöneticileri içermektedir. 

Liderlerle iletişim kurmak, şimdiki ve potansiyel müşteriler ile bağları güçlendirmek, medyanın ilgisini çekmek ya da teknolojinin geleceğini öğrenmek isteyenleri sitemiz indir.com'un Gold Media Partner (Altın Medya Partneri) olduğu DIGIT.EMEA 2015 İstanbul etkinliğine bekleriz.





PAYLAŞ