Developer Talks'15/11 Konuları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Developer Talks'15/11 Konuları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-23 12:00:11
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ve konuşmacılarının geliştiriciler olduğu Developer Talks etkinliğinin Kasım ayında konuşulacak konular oylamaya sunuldu. Önümüzdeki birkaç gün boyunca oylama aktif kalacak ve etkinliğe katılacak geliştiriciler, konuşmak istedikleri konuları oylayacaklar. 
 
Bir önceki etkinlikte (Developer Talks 15/10) PHP 7'nin getirileri ve farklılıklarına değinirken, uygulama geliştirme aşamalarında işimizi nasıl kolaylaştırırız konusunun alternatif yollarından bahsedildi. Bununla da kalmayıp, bir çok uygulama hakkında yorumlar ve eleştiriler acımasızca ortaya döküldü. Tabi bunu yaparken kimsenin kırılmamasına özen gösterildi.
 
indir.com ekibi olarak desteklediğimiz etkinlikte ayrıca birçok konuyla ilgili fikirler geliştirildi ve uygulama geliştirme sürecinde yaşanan birçok probleme çözüm bulundu. Tüm bunlar yine geliştiriciler arasında başarıldı.
 
25 Kasım 2015 Çarşamba günü düzenlenecek olan Developer Talks'15/11 etkinliğine hem katılım için kayıt yaptırabilmek hem de konuşulmasını istediğiniz konuları seçebilmek adına etkinlik sayfasına ulaşabilir, bir önceki etkinlik ile ilgili fikir edinebilmeniz için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 




Developer Talks 15/10 Etkinliği Videosu


PAYLAŞ