Deezer Aile Planını Tanıttı - Haberler - indir.com

Deezer Aile Planını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-26 16:30:23
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Dünyanın önde gelen online müzik servislerinden birisi olan Deezer, kısa bir süre önce yeni aile planını açıkladı. Aile paketi olarak yayına giren yeni üyelik sistemi ile uygun fiyata 6 farklı profil açılabiliyor.

Aile planı üyelik sistemi için aylık sadece 16 dolar ücret talep eden Deezer, 6 adet birbirinden bağımsız profil oluşturuyor ve bu profilleri kontrol eden kişiler kendi şarkı listelerini oluşturabiliyor. Şu an için sadece Fransa'daki Turuncu üye olarak adlandırılan üyelerin kullanabildiği sistemin önümüzdeki günlerde diğer kullanıcılara da açılması bekleniyor.

Apple'ın aile planını açıklamasından sonra böyle bir kararın sürpriz olmadığını bize gösteren Deezer, aynı üyelik paketini 1 dolar fazla ücretle sunuyor. Aynı şekilde Google Play Music servisi de 15 dolar ücretle 6 profillik bir aile paketi sistemi oluşturacağını belirtmişti. Aile planı yapan müzik servislerinden ilki 2011 yılında Rdio şirketi olmuştu. Fakat şirket kapanmak zorunda kalmıştı. 

Deezer sadece aile planı ile sınırlı kalmayıp Deezer Kids adlı servisini de yayına soktu. Küçük çocuğunuz için sesli kitaplar ve ninnilerden oluşan bir liste oluşturabilirsiniz. Ayrıca Deezer aile planıyla uzun araba yolculuklarında ailenin ortak şarkılarını yürütebileceksiniz. 





PAYLAŞ