Çocuklar için Bilişim Zirvesi'nin Etkinlik Programı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Çocuklar için Bilişim Zirvesi'nin Etkinlik Programı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-02 17:02:46
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

'Teknolojiye Doğan Çocuklar' temasıyla bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek 'Çocuklar için Bilişim Zirvesi' (ICT Summit Now for KIDS) etkinliğinin konuşmacıları ve etkinlik programı belli oldu.

Çocukların ve gençlerin teknolojide kullanıcı olmasından çok bir adım daha öteye geçmelerini amaçlayan zirvede; eğitim, güvenlik, teknoloji ve sağlık, gelişim, sanat ve eğlence kategorilerinde uzman konuşmacılar yer alacağı gibi gibi ailelere yeni bir bakış açısının sunulması hedefleniyor.

Çocuklar için Bilişim Zirvesi'nde uygulamalı elektronik eşya tasarımı, sanat, resim, müzik, prototip üretimleri ile takım çalışmaları yapılacak ve ebeveynler için 100'e yakın oturum gerçekleştirilecek.

Çocuklar için Bilişim Zirvesi konuşmacıları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Dinçer Ateş, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Medyası Koordinatörü Ali İhsan BAYKAL, Genç Fütüristler Başkanı Alper KILIÇ, CSID Avrupa Direktörü Andrew Thomas, Türkiye Bilişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi Başkanı Murat Göçe gibi önemli isimler yer alıyor.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan etkinlik 23 Mayıs 2015 saat 10:00'da Murat Göçe'nin açılış konuşmasıyla başlayacak ve 24 Mayıs 2015 saat 15:00'a kadar devam edecek.

Sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu Çocuklar için Bilişim Zirvesi'nin etkinlik programıburadan, konuşmacıların tümünü ise buradan görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Online Kayıt bağlantısına tıklayarak ücretsiz etkinlik kaydınızı oluşturabilirsiniz.





PAYLAŞ