CEPTETEB Yenilendi! (Video) - Haberler - indir.com

CEPTETEB Yenilendi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bugüne kadar TEB'in (Türk Ekonomi Bankası) internet şubesi olarak kullanılan CEPTETEB, yeni gelen güncellemeyle birlikte hem müşterilerine hem de müşterisi olmayan kullanıcılara 'şubesiz' dijital bankacılık hizmetinin kapılarını açtı.

Yenilenen arayüzüyle bir bankanın internet şubesinden beklenenin çok daha ötesinde işler sunan CEPTETEB mobil uygulaması Android ve iOS platformlarında eşit kalitede hizmet vermeyi hedefliyor.

CEPTETEB

Yeni arayüzüne kavuşan CEPTETEB uygulamasını kısaca 'şubesiz dijital bankacılık' terimiyle tanımlayabiliriz. Uygulama sayesinde şube masrafı derdi olmadan hesaplar arası para transferi işlemlerini rahatlıkla yapabiliyoruz. Ancak başka bankalara ait olan servisleri ya da üçüncü şahıslara yönelik para transferleri yaptığımızda ise küçük bir işlem ücreti ödüyoruz.

CEPTETEB uygulamasını kullanan TEB müşterileri tek kartı üzerinden birden fazla kredi tanımlaması yapabildikleri gibi diğer hesaplara göre daha avantajlı seçeneklerden faydalanabiliyorlar. Örneğin; CEPTETEB kullanıcılarına diğer hesaplara göre daha avantajlı faiz oranları sunuluyor.

CEPTETEB

CEPTETEB uygulamasının yenilenen arayüzüne baktığımızda; internet şubesine giriş yaptığımızda üst tarafta bizi akıllı arama çubuğu karşılıyor. At tarafta varlıklarımızın ve borçlarımızın gösterildiği sade tasarımlı bir alan yer alıyor. Bu alanın hemen altında ise uygulama üzerinden yapabileceğimiz tüm işlemlerin sıralandığı sabit kutulu 6 ana menü ve bunlara tıkladığımızda karşımıza çıkan diğer işlem çeşitleri bulunuyor.

Bunların dışında hesap özetleri, para transferleri, ödemeler gibi daha pek çok seçenek de CEPTETEB'in yenilenen arayüzünde son derece sade ve kullanışlı bir şekilde konumlandırılmış.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda kullanabileceğiniz CEPTETEB mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.

Ayrıca CEPTETEB Nedir? sorusuna cevap bulabileceğiniz videoyu da izlemenizi tavsiye ederiz.




CEPTETEB Nedir Videosu


PAYLAŞ