CARROT Hunger; Sağlığınız için Sizinle Alay Ediyor! (Video) - Haberler - indir.com

CARROT Hunger; Sağlığınız için Sizinle Alay Ediyor! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Günümüzün en büyük sağlık sorunları arasında Obezite (kilo sorunu) başı çekiyor. İnsanlar bu durumdan kurtulmak için çeşitli yollara başvuruyor. Bu yollardan biri de mobil uygulamalar.

Kalori takibi için geliştirilmiş olan CARROT Hunger, temel olarak kalori takibi yapıyor ancak diğer uygulamalardan daha farklı bir işleyiş sunuyor. Uygulama kullanıcısının kilosu ile alay ederek, o kişinin sağlıklı beslenmek için hırs yapmasını ve gün içinde yediklerine daha da dikkat etmesini sağlıyor.

CARROT Hunger

CARROT Hunger'ın kullanımı ise çok basit. Öncelikle uygulamaya cinsiyet, boy ve kilo bilgileri giriliyor. Bu bilgilere göre de CARROT Hunger, kullanıcıya yönelteceği türlü hakaret ve alay cümlelerini ayarlıyor. Türkçe dil desteği olmayan uygulama bu hakaretleri İngilizce olarak yapıyor. (Örneğin; 'işe yaramaz yağ tulumu' gibi.)

Ayrıca uygulamada ''Bedava pizza'', ''Bedava patates kızartması'' gibi yemeye teşvik edici tuzak reklamlar bulunuyor. Bu reklamlar ile kullanıcı bir nevi teste tabii tutulmuş oluyor. Eğer kullanıcı reklama tıklarsa işte o zaman kıyamet kopuyor ve CARROT Hunger, kullanıcısına her türlü hakareti ediyor.

Brian Mueller tarafından geliştirilen CARROT Hunger'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan CARROT Hunger tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




CARROT Hunger Tanıtım Videosu


PAYLAŞ