Candy Crush Soda Saga Windows 10 için Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Candy Crush Soda Saga Windows 10 için Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-03 13:00:58
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü Candy Crush Saga'nın devam oyunu Candy Crush Soda Saga nihayet Windows 10 kullanıcılarıyla buluştu. Oyun Windows 10 yüklü bilgisayarlarda ve Windows Phone'lar için indirilebilir durumda.

Candy Crush'ın 1000'den fazla bölümünü başarıyla geçen büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan King.com şirketi, yeni oyuncular kazanmak adına Candy Crush Soda Saga'yı geliştirdi ve soda dopingi ile daha fazla bölüm ve bir çok yeni efekt ekledi. 100'lerce yeni bölüme sahip olan oyun mor ve yeşil sodalar ile şişeler ile şekerleri değiştirip şişeleri şeker balığa dönüştürebilirsiniz.

Candy Crush Saga

Candy Crush Soda Saga, eski versiyonuna göre daha fazla efekte sahip. Şekerler patladığında veya sodalar devreye girdiğinde oyunu daha zevkli kılan harika efektler de oyunculara sunuluyor. Ayrıca daha fazla şekeri yanyana getirirsen farklı kombinasyonlar ortaya çıkıyor. Örneğin 7 şekeri yan yana getirdiğinizde büyük bir renklendirici şeker elde edeceksiniz.

Daha zor bir ustalaşma sürecine sahip olan Candy Crush Soda Saga, şeker patlatmayı seven oyuncular için yeni bir macera olacak. Hemen indirip şekerlerin renkli dünyasına dahil olun. 





PAYLAŞ