Cally's Caves 3'ün Android Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Cally's Caves 3'ün Android Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-09 17:00:34
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Piksellerden oluşan iki boyutlu dünyada bol aksiyonlu maceraya hazır olun. Geçtiğimiz ay iOS platformuna gelerek büyük bir çıkış yakalayan macera oyunu Cally's Caves 3, şimdi de Android platformunda boy gösterecek. 

Eğlenceli Retro grafikler ile zenginleştirilen oyun, bizlere aksiyon dolu bir maceranın kapılarını açıyor. Ailesini denek olmaktan kurtarmak isteyen bir kız çocuğunun mücadelesine tanık olacağız.

8 ayrı dünyada 120 bölüm içinde 20 farklı düşman tipi ile kıyasıya mücadele eden Cally'nin bu kötülüklerle dolu geçen macerada annesine bulmasına yardımcı olun. Birbirinden farklı 12 silah ve kılıçları kullanarak bir yandan engelleri aşarak ilerlemek diğer yandan öldürdüğünüz yaratıklardan düşen gümüş paralar, altın paralar ve elmasları toplamanız gerekiyor.

Ekran üzerinde bulunan kontrol butonları ile kahramanınızı sağa ve sola yönlendirebilirsiniz. Oyun içinde karşınıza New Game+ ve Survival adlı iki farklı oyun modu çıkıyor. Bunları belli bir ücret ödeyerek aksiyon dolu maceranızda kullanabilirsiniz.

Bu eğlenceli aksiyonlu macera oyununu iOS ve Android sürümlerini aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ