Call of Duty Black Ops III Sistem Gereksinimleri - Haberler - indir.com

Call of Duty Black Ops III Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-27 11:46:38
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen günlerde resmiyet kazanan yeni nesil savaş oyunu Call of Duty Black Ops III'ün sistem gereksinimleri açıklandı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 6 Kasım'da çıkış yapacak oyunun bir de oyun içi görüntülerden oluşan ilk videosu yayınlandı.

PC versiyonu için özel çalışmaların yürütüldüğü belirtilen Call of Duty Black Ops 3'ün orta seviyeli PC'lerde de oynanması için bir çok görsel seçeneği ile birlikte geleceği belirtiliyor.

İşte Call of Duty Black Ops 3 için açıklanan minimum sistem gereksinimleri;

İşletim sistemi: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
İşlemci: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2.60 GHz
Hafıza: 6 GB RAM
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 1GB / ATI Radeon HD 6970 1GB
DirectX: 11. versiyon
Zorunlu internet bağlantısı

Oyunla ilgili yayınlanan ilk oynanış videosunda oyundaki düşmanların bir kısmının robot olacağı görülüyor. Ayrıca oyunda serinin bir önceki versiyonu Advanced Warfare'da karşılaştığımız Exo Suit benzeri bir donanım da bizleri bekliyor. Ancak bu kıyafet ile zıplamak ve güç dışında çeşitli özellikleri de kullanabileceğiz.

Son olarak Call of Duty Black Ops 3, zombi modu ve Co-Op mod ile birlikte sunulacak. 4 kişilik co-op modunun bulunacağı oyunda zombi geleneği de devam edecek.

The Rolling Stones'un Paint in Black şarkısı eşliğinde hazırlanan Call of Duty Black Ops 3 oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Call of Duty Black Ops III Resmi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ