Blynk ile Arduino Projesi Hazırlamak Çok Kolay! (Video) - Haberler - indir.com

Blynk ile Arduino Projesi Hazırlamak Çok Kolay! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kickstarter projesi olarak karşımıza çıkan Blynk, sizin için 5 dakikada Arduino projesi hazırlayacak bir uygulama olarak çok yakında uygulama mağazalarındaki yerini alacak.

Kickstarter'da aradığı 10 bin dolar fonlamayı aşan Blynk, hem Android hem de iOS cihazlara bağladığınız Arduino kartlarını tanıyabiliyor ve kısa bir sürede yeni bir Arduino projesi üretmenize imkan tanıyor.

Blynk

Kendine ait bir kütüphaneyi de yapısında barındıracak olan Blynk; USB, Ethernet, Wi-Fi, Rasberry Pi ve diğer Arduino uyumu kartları destekleyecek. Blynk şu ana kadar 694 kişiden destek alarak 15,167 dolar fonlamaya ulaşmış durumda.

Konuyu daha iyi anlamanız açısından Arduino nedir? sorusuna kısaca cevap verelim.

Arduino bir G/Ç kartı ve Processing/Wiring dilinin bir uygulamasını içeren geliştirme ortamından oluşan bir fiziksel programlama platformudur. Arduino tek başına çalışan interaktif nesneler geliştirmek için kullanılabileceği gibi bilgisayar üzerinde çalışan yazılımlara da bağlanabilir. Hazır üretilmiş kartlar satın alınabilir veya kendileri üretmek isteyenler için donanım tasarımı ile ilgili bilgiler mevcuttur.

Blynk

Üzerinde 8 bit ve 32 bit'lik mikro denetleyiciler barındıran bu sistem, hem Analog hem de Dijital verileri işleyebiliyor. Ayrıca sensörlerden gelen verileri kullanarak, bunları ışık, ses veya hareket olarak dış dünyaya yansıtıyor.

5 dakikada Arduino Projesi hazırlamanızı sağlayacak Blynk uygulaması hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Blynk KickStarter sayfasını ziyaret edebilir ya da aşağıdaki Blynk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Arduino Projesi için Blynk Uygulaması Tanıtım Videosu


PAYLAŞ