Bing'in Mobil Görsel Arama Bölümü Yenilendi! - Haberler - indir.com

Bing'in Mobil Görsel Arama Bölümü Yenilendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-17 18:00:25
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bing, masaüstü arayüzünü yenilemesinin ardından şimdi de mobil cihazlar için yeni bir arayüz ile karşımıza çıkıyor. Görsel arama motorunu mobil platformlara taşıyan Bing, yeni güncellemesini kullanıma sundu.

Yeni özelliklerin eklendiği güncellemeye iOS ve Android cihazlardan erişime izin veriliyor. Bing servisi, mobil cihazlar üzerinde az kelime kullanılarak aranılan kelimeleri görsel balonlar şeklinde sunarak hem kolay hem de eğlenceli bir arama hizmeti sunuyor. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda geliştirilen güncellemede kaydırma tabanlı hareket desteği sunması kullanımını oldukça kolaylaştırıyor.

Ayrıca önemli gelişmeler ile ilgili haberler sayfanın Popüler başlıklı bölümünde karşınıza çıkıyor. Görünümü yeniden boyutlandırılarak baştan aşağı yenilenen mobil arama motoru farklı renk seçimleri ile dikkat çekiyor. Şimdilik İngilizce dilinde çalışma gösteren Bing'in mobil cihazlarda yapmış olduğu bu güncelleme hızlı ve etkin sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Bing'in mobil görsel arama motoru tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve Bing uygulamalarına haberimizin altında bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ