Bilişim ve İnovasyon Zirvesi Trakya Üniversitesi'nde! - Haberler - indir.com

Bilişim ve İnovasyon Zirvesi Trakya Üniversitesi'nde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu topluluklarından TÜBİT'in bu yıl ilkini gerçekleştireceği ''Bilişim ve İnovasyon Zirvesi'' etkinliği 21-22 Nisan'da KYCUBYO konferans salonunda yapılacak.

Trakya Üniversitesi Bilgisayar ve İnovasyon Topluluğu'nun organize ettiği ve artık inovasyon anahtarlarının bilişim teknolojilerinden geçtiğini düşünen kişilerce düzenlenen etkinlikte; girişimciliğin, inovasyonun ve bilişim sektörünün tozunu yutmuş kişiler bizlerle birlikte olacak.

2 gün sürecek etkinlikte gerçekleşecek oturumların yanında, fuaye alanı etkinlikleri ve ilgi çekici workshoplar da KYCUBYO'da!

BİZ'15 ayrıca sizlere etkinlik süresince konuşmacılarla tanışma imkanı da sunacak. İş hayatının her alanına nufuz etmiş olan bilişim sektörü ile sürdürülebilirliğin gerektirdiği inovasyon faaliyetlerinin bir arada etkin kullanılması başarıyı kaçınılmaz kılacaktır!

Sitemiz indir.com'un İletişim Sponsoru olduğu etkinliğe katılmak için ücretsiz olarak kaydınızı buraya tıklayarak yapabilir, merak ettiğiniz diğer tüm detaylara ise biz15.org adresinden ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ