Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Oyunu: Overkill 3 (Video) - Haberler - indir.com

Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Oyunu: Overkill 3 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Uzun zamandır bazı bölgelerdeki kullanıcılar tarafından test edilen Overkill 3, nihayet tüm dünyadaki mobil oyuncular için indirmeye sunuldu. Bilim kurgu temalı TPS ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan yapımda Faction güçlerine karşı mücadele vereceğiz.

Siper al ve ateş et mantığı üzerine kurgulanan oyunda üçüncü şahıs kamera açısından gördüğümüz üç boyutlu bir dünyaya konuk oluyoruz. Zengin içeriği ve detaylı özelleştirme seçenekleriyle dikkati çeken Overkill 3'te acımasız Faction güçlerine karşı savaşarak insanlığı kurtarmaya çalışacağız.

Overkill 3

Çeşitli görev türlerinin yer aldığı oyunda bu görevleri tamamlamak için karşımıza çıkan düşman askerlerini ve zırhlı araçları yok etmemiz gerekiyor. Yüzlerce silah seçeneğini bulacağımız Overkill 3'te ayrıca bu silahları güçlendirmek için çok sayıda seçenekte bizleri bekliyor.

Grafik yönünden mobil cihazlarımızda görebileceğimiz en kaliteli yapımlardan birisi olan Overkill 3 özellikle iOS cihazlarda akıcı bir oynanış deneyimi sunuyor.

Bilim kurgu, TPS ve aksiyon unsurlarının yer aldığı Overkill 3'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Overkill 3 oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Overkill 3 Oynanış Videosu


PAYLAŞ