Beklenen Sonsuz Koşu Oyunu QuickBoy Çıktı! - Haberler - indir.com

Beklenen Sonsuz Koşu Oyunu QuickBoy Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-12 20:30:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geliştirdiği Marvel temalı oyunlarla tanıdığımız NetMarble, mobil oyuncuların merak ve heyecanla bekledikleri sonsuz koşu oyunu QuickBoy'u nihayet mobil platformlarda yayınladı.

Dünyanın zombi istilasına uğramasından sonraki sürecin hikaye edildiği oyunda amaç; zombilerden canını kurtararak sığınaklarda yaşam mücadelesi veren insanlara destek paketlerini ulaştırmak. Bunun için de QuickBoy adındaki elit bit gruptan yardım alınması gerekiyor.

QuickBoy indir

Hem aksiyon hem de sonsuz koşu türlerini bir arada bulabileceğiniz QuickBoy'da insanlara ulaşmaya çalışırken zombilerden kaçmanız gerekiyor. Bunu yaparken de hızla koşarken aynı zamanda karşınıza çıkan engellerin üzerinden atlayarak kaçınmanız gerekiyor. 

Masum insanları kurtarmak için mücadele edeceğiniz yapımda bazen kalkan kullanabilir, bazen de lazer silahınızı kullanarak düşmanlarınızı yok edebilirsiniz. 70'den fazla bölümün yer aldığı QuickBoy'da Türkçe dil desteği de unutulmamış.

Ayrıca oyunda haftalık turnuvalara katılabilir, arkadaşlarınızla süre bazlı olarak yarışabilirsiniz. Son derece başarılı grafiklere sahip olan QuickBoy oyununu Android veya iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Quickboy Oynanış Videosu


PAYLAŞ