Beklenen Google Pay Ödeme Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Beklenen Google Pay Ödeme Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-21 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz aylarda Google'un yeni ödeme çözümü olarak ortaya çıkan Google Pay'in uygulaması resmi olarak Google Play Store'da yayınlandı. Google'un tüm ödeme sistem ve yöntemlerini tek bir isim altında toplayacağı belli olmuştu. Şimdi ise bu söz konusu uygulama yayınlandı ve sistem aktif olarak çalışmaya başladı. Android Pay ve Google Wallet gibi farklı servisleri kullanmak yerine Google tarafından tek bir ödeme sistemini görüyoruz. İlerleyen zamanlarda ise Google Asistan ve Google Chrome gibi birçok platformun Google Pay'e destek sağlaması bekleniyor.

Google bu noktada yeni ödeme sistemini çeşitli birçok internet sitesinde ve dünyanın birçok noktasında aktif etmesi bekleniyor. Uygulamaya baktığımızda Kartlar ve Ana Sayfa olarak iki ana sekme yer alıyor. Oldukça basit ve kolay bir arayüze sahip olan bu uygulamada Ana Sayfa sekmesinde son alışverişleriniz ve yakın mağazaları görebileceksiniz. Kartlar kısmında ise ödeme yapacağınız kredi kartlarınızı görebileceksiniz. Servisin şuan için Amerika ve İngiltere'de aktif olduğu belirtiliyor.

Android Pay'den Google Pay'e geçiş ise otomatik olacakken bu yeni ödeme sisteminin hem daha güvenli hemde daha kolay işlemesi bekleniyor.





PAYLAŞ