BBM Android 100 Milyon İndirmeye Ulaştı! - Haberler - indir.com

BBM Android 100 Milyon İndirmeye Ulaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

BlackBerry tarafından yapılan açıklamaya göre BBM Android uygulaması 100 milyon indirme sayısına ulaştı. 1 milyardan fazla sticker gönderildiği belirtilen uygulama için ayrıca 3.7 milyon yorum yapılmış.

Firma sadece Android uygulamasına yönelik açıklama yapmış olsa da BBM platformunun toplam kullanıcı sayısının da 100 milyona ulaştığı tahmin ediliyor. Gelir modelleri tarafında ise BBM, sticker satışı, reklam gösterimi ve reklamlardan arınmış versiyon gibi alternatif gelir modellerini deniyor.

BlackBerry en son BBM Messenger uygulamasını Android Wear akıllı saatlere getireceğini açıklamıştı. Bu sayede de firmanın daha fazla kullanıcı elde edeceği öngörülüyor.

Son olarak BlackBerry, BBM Android uygulamasını güncelledi. Güncelleme beraberinde aylık 1.99 dolar ücret karşılığında özelleştirilmiş alfanümerik PIN ile 99 cent karşılığında reklamlardan arındırılmış versiyonunu kullanıma sunuyor.

Akıllı telefon ve tabletiniz üzerinde kullanabileceğiniz BBM mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ