Battlefield: Hardline'ın Çıkış Videosu Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Battlefield: Hardline'ın Çıkış Videosu Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Digital Illusions CE tarafından geliştirilen popüler FPS oyunu Battlefield'ın son üyesi Battlefield: Hardline için resmi bir video yayınlandı. Full HD 60 fps kalitedeki Hardline çıkış videosunu haberimizden izleyebilirsiniz.

FPS türündeki oyun hayranlarının sabırsızlıkla bekledikleri Battlefield: Hardline'da benzersiz bir oyun senaryosu karşımıza çıkıyor. Savaş ve askeri temadan uzak bir şekilde bizlere sunulan oyunda mafyalar ile suçlulara karşı amansız bir mücadeleye giriyoruz.

Piyasaya çıkışına kısa bir süre kalan oyun için Battlefield Youtube kanalı üzerinden oyundaki görüntü kalitesini ortaya koyan yeni bir video yayınlandı. Full HD (1080p) çözünürlükle yayınlanan videoyu 60 fps hızında izleyebilirsiniz. Frostbite 3 oyun motoru kullanılarak geliştirilen Battlefield: Hardline'ın yeni videosundaki sahne geçişleri, izleyenleri adeta kendisine hayran bırakıyor.

17 Mart 2015 tarihinden PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak olan Battlefield: Hardline'ın 60 fps'lik videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Battlefield Hardline 60fps Çıkış Videosu


PAYLAŞ