Artırılmış Gerçeklik Platformu Blippar'ın Türkiye Ofisi Açıldı! - Haberler - indir.com

Artırılmış Gerçeklik Platformu Blippar'ın Türkiye Ofisi Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın önde gelen artırılmış gerçeklik platformlarından Blippar, dünyadaki 10. merkez ofisini Türkiye'de açtı. Basın lansmanı için İstanbul'a gelen Blippar CEO'su ve kurucu ortağı Ambarish Mitra, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğuna dikkat çekti.

Dünyada 50 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Blippar, sunduğu zengin mobil içeriklerle Türkiye'deki kullanıcılarına da nefes kesici deneyimler yaşatacak. 2011 yılında iki dahi girişimci Ambarish Mitra ve Omar Tayeb'in, İngiltere'de bir akşam 10 Pound'luk banknottan ilham alıp ''Kraliçenin resmi hareket etse, ne kadar eğlenceli olurdu'' diye başlayan hikayeleri, bugün milyonlarca insanın hayatına 'blipplemek' olarak girdi.

Blippar

Dünyanın önde gelen markaları, yayıncıları, reklamcıları ve eğitimcileri için çalışan Blippar, artırılmış gerçeklik ve görsel tanıma teknolojileriyle, fiziksel dünyayı hareketlendiriyor.

Markalarla güçlü işbirlikleri yapan Blippar, yeni ve heyecan verici yöntemlerle tüketicilerin sadakatini ve markalarla etkileşimini artırıyor. Görsellere farklı bir boyut katarak, düz bir içeriğin interaktif bir şekilde hayata bulmasını sağlıyor. Ve bu sayede ilk kez pazarlamada yatırım maliyetleri bu denli net ölçümlenebiliyor.

Markalar için dünya genelinde 6.8 milyar akıllı telefon kullanıcısına ulaşma olanağı sağlayan uygulama, blipplerde geçirilen ortalama 75 saniye ile uzun deneyim süresine sahip olma özelliğiyle dikkat geçiyor.

Blippar'ın vizyonu, 2013 yılının ilk aylarında Zehra Öney ve Mikela Eskenazi tarafından Türkiye'ye taşındı. O yıl Blippar Türkiye, bütün sektörlerdeki birçok büyük markayla anlaşmalar imzalayarak, katlanarak büyüme gösterdi. Bu büyüme, Londra'daki Blippar genel merkezinin de dikkatini çekti ve Blippar'ın Türkiye ofisinin kurulmasına yol açtı.

Milyonlarca kullanıcının akıllı cihazları üzerinden interaktif içeriklere ulaşmalarını sağlayan dünyanın lider artırılmış gerçeklik ve imaj tanıma uygulaması Blippar'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS ve Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ