Apple, Photos Uygulamasını Herkesin Kullanımına Sundu! - Haberler - indir.com

Apple, Photos Uygulamasını Herkesin Kullanımına Sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın hayran olduğu teknoloji ve yazılım firmalarından Apple, geçtiğimiz günlerde OSX 10.10.3 sürümünü BETA olarak geliştiricilerin kullanımına açmıştı. Firma şimdi de BETA sürümünü yayınladığı yeni Photos (fotoğraflar) uygulamasını herkesin kullanımına sundu.

Aperture ile iPhoto uygulamalarının yerini alan 'Photos' uygulaması kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çekiyor ve Apple'ın fotoğraf odaklı geleceğine ışık tutuyor. Arttırılmış performansı ve bulut depolama özelliğiyle kullanıma sunulan uygulamada daha geniş fotoğraf düzenleme araçları yer alıyor.

Apple Photos

Mac Depolama Alanını Optimize Et seçeneği tam çözünürlüklü fotoğrafların ve videoların iCloud üzerinde depolanmasına imkan sağlarken, beyaz dengesi, ışık, pozlama, parlaklık ayarlama, kontrast ve daha pek çok düzenleme aracı da kullanılabiliyor.

Photos uygulaması, Apple ID üzerinden yapılacak OSX 10.10.3 BETA kaydı aracılığıyla işletim sistemine gömülü olarak indirilebiliyor. Uygulamanın önümüzdeki bahar aylarında nihai sürüme ulaşması bekleniyor.





PAYLAŞ