Angry Birds Stella POP! Kanada App Store'unda Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Angry Birds Stella POP! Kanada App Store'unda Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Rovio'nun popüler oyun serisi Angry Birds'ün yeni sürümü Angry Birds Stella POP!, bugün itibarıyla Kanada App Store'unda yayınlandı. Test amaçlı yayınlanan oyunun gelişimi, Kanada'daki oyunculardan gelecek geri bildirimler üzerine tamamlanacak.

Tüm dünyadaki oyunculara sunulmadan önce oyun sadece Kanada kullanıcılarının indirmesine sunuldu. Angry Birds Stella POP!, temelde klasik bir balon patlatma oyunu oynanışına sahip.

Angry Birds Stella POP!

Heyecan verici bir maceraya ortak olunan oyunda Altın Adası'nı ziyaret ediyoruz. Ada'da yaşayan kötü domuzcukları yok etmek için mücadele edeceğimiz yapımda başarılı olmak için; oyun alanındaki renkli balonları, bize verilen aynı renkteki balon ile eşleştirmemiz ve sapan yardımıyla fırlatarak tüm balonları alandan temizlememiz gerekiyor.

Şimdilik sadece Kanada'daki iOS kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan balon patlatma oyunu Angry Birds Stella POP!; iPhone 5, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cihazlar için optimize edilmiş durumda.

Angry Birds Stella POP!'u incelemek ve Rovio'nun Angry Birds Stella adlı oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ