Angry Birds 2 Çıktı, Hemen indir! - Haberler - indir.com

Angry Birds 2 Çıktı, Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-30 10:30:30
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Oyun

Rovio'nun en eğlenceli ve başarılı oyunlarından biri olan Angry Birds serisinin devam oyunu Angry Birds 2, bugün itibariyle iOS ve Android cihazlar için indirmeye sunuldu. Oyun göz kamaştırıcı grafikleriyle dikkati çekiyor.

Angry Birds 2, zorlayıcı çok aşamalı seviyelerle, entrikacı patron domuzlarla ve daha da fazla yıkımla sapanlı oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. En üst düzey sapan stratejisine tanık olacağımız yapım yine kuş fırlatma ve yıkım temeline dayanıyor ancak bu defa hangi kuşu fırlatacağımızı kendimiz seçebiliyoruz.

Angry Birds 2

Dudak uçuklatan heyecan verivi yeni çok aşamalı seviyelerle farklı mekanların, egzotik bitkilerin, ilginç ayrıntıların ve çok sayıda tehlikenin bir arada bulunduğu Angry Birds 2'de muhteşem büyüler ise oyunda zorlandığımız aşamalarda bize yardımcı oluyor.

Diğer Angry Birds oyunlarında olduğu gibi Angry Birds 2'de de diğer oyunculara meydan okuyabiliyoruz. Arena'da meydan okuyarak onlara en iyi kuş fırlatıcısının kim olduğunu gösterme şansına sahibiz. Ayrıca oyunda her gün yeni turnuvalara katılarak, kuşların seviyesini yükseltebilir ve gezegendeki en zorlu rakiplerle yüzleşebiliyoruz.

Reis Domuz, Şef Domuz ve alçak Kral Domuz. Tüm bu kötü karakterlere bir ders verme zamanının geldiğini düşünüyorsanız; Angry Birds 2'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza indirerek, hemen oynamaya başlayabilirsiniz.




Angry Birds 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ