Android Studio 1.4 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Android Studio 1.4 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-03 18:00:46
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Android uygulamaların geliştirmesinde geliştiricilere büyük kolaylıklar sağlayan Android Studio'nun son sürümü yayınlandı. IntelliJ IDEA altyapısına sahip olan ve ücretsiz olarak sunulan Android Studio 1.4'ün detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Android Studio 1.4 geliştirme ortamına yeni tasarım araçları, performans monitörleri ve geliştirici hizmetleri sunuyor. Yeni tasarım araçları bir dizi Vektör Varlıkları, geliştiricilerin uygulama temalarını yönetmeyi daha kolay hale getirecek yeni Tema Editörü ve yeni uygulama projelerinde kullanılabilen proje şablonlarının yer aldığı Proje Sihirbazı gibi özellikler içeriyor.

Android Studio 1.4

Android Studio 1.4 ayrıca yeni performans araçları sunuyor. Bunlar arasında network kullanımını ölçmeyi sağlayacak Ağ Monitörü ve GPU performansını izlemek için GPU Monitörü yer alıyor.

Android Studio 1.4

Bundan önceki Android Studio sürümünü kullanan geliştiriciler Android Studio 1.4'e sahip olmak için program üzerinden Geliştiriciler > Yardım > Android Studio Update yolunu izleyerek güncelleme işlemini gerçekleştirebilirler.





PAYLAŞ