Android Geliştiricileri İstanbul'da Buluşuyor - Haberler - indir.com

Android Geliştiricileri İstanbul'da Buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-11 13:00:50
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google'ın Android uygulaması olan geliştiricilere ve girişimlere yönelik çözümlerinin ve son gelişmelerin paylaşıldığı ''Google Developers Launchpad Summit'', 19 Aralık 2015 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Dünyanın dört bir yanından gelen Google uzmanları ile CTO'ları ve önde gelen geliştirici/tasarımcıları bir araya getiren bu etkinlikte Android ve mobil web uygulamalarına yönelik en son teknolojik gelişmeler aktarılacak.

StartersHub ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Android uygulaması olan girişimlere ve geliştiricilere, Google'ın uygulamalarını başlatmaları ve ölçeklendirmeleri için gerekli teknolojiyi, etkinlikleri, çevrimiçi kaynakları, uzmanlığı ve topluluğu sağlayan Launchpad programı kapsamında ihtiyaç duyacakları bilgiler sağlanacak.

Gün boyu sürecek Google Developers Launchpad Summit İstanbul'da geliştiricilerle bir araya gelecek kişiler arasında Google Geliştirici İlişkileri Ekibi'nden Barış Yesugey, Liz Yepsen, Mohamed Hantirah gibi isimler yer alıyor.

Zirveye kayıt olmak için https://events.withgoogle.com/developer-summit-istanbul/registrations/new/ bağlantısına tıklayabilirsiniz.

- Basın Bülteni -

 





PAYLAŞ