Android Geliştirici Günleri 2015 Etkinlik Programı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Android Geliştirici Günleri 2015 Etkinlik Programı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-24 11:36:44
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

'Kendini Geliştir, dünyayı değiştir' mottosuyla bu yıl dördüncü defa gerçekleştirilecek olan Android Geliştirici Günleri 2015'in etkinlik programı belli oldu. Açık konferans niteliğinde düzenlenecek olan AGG2015, herkesin katılımına açık.

Sitemiz indir.com'un Medya ve Promosyon Sponsoru olduğu Android Geliştirici Günleri etkinliği 11-12 Mayıs 2015 tarihlerinde ODTÜ KKM'de yapılacak. Etkinlikte ülkemizin ve dünyanın farklı şehirlerinden gelecek Google Geliştirici Grupları ve teknoloji toplulukları bir araya gelecek.

4 farklı salonda düzenlecek olan etkinlikte onlarca seminer, çalıştay, hackathon, panel ve eğlenceli aktivitelerin yanı sıra sektörün önde gelen isimleri de yapacakları sunumlarla katılımcılar ile tecrübelerini paylaşacaklar.

Android Geliştirici Günleri 2015 Konuşmacıları;

Etkinlik konuşmacıları arasında indir.com Kurucu Ortağı Hasan Yaşar, Google'dan Kıdemli Android Platformu Geliştirici Mühendisi Stephan Linzner, Intel'den Android Geliştiricisi Murat Yener, Paypal'dan Geliştirici Savunucuları Başı Tim Messerschmidt, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Onur Koç, Tübitak'dan Yazılım Mühendisi Sefa Şahin Koç, Little Robots'dan Android Geliştiricisi Hugo Visser ve Rocket-Internet'den Android Geliştiricisi Orhan Obut gibi sektörün uzman isimleri yer alıyor.

AGG2015 etkinliğinin ikinci günü yani 12 Mayıs saat 15:45 - 16:30 saatleri arasında indir.com Mobil Uygulama Yarışması Finalistleri için de bir oturum düzenlenecek. Bu oturumda finalistler, finale kaldıkları uygulamaları tanıtacaklar.

Android Geliştirici Günleri 2015'in Sunum programı için buraya, Çalıştay programı için buraya ve ücretsiz katılım kaydınızı yaptırmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ