Android 6.0 Marshmallow'daki Gizli Oyun Nasıl Bulunur? - Haberler - indir.com

Android 6.0 Marshmallow'daki Gizli Oyun Nasıl Bulunur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-08 20:30:03
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

Android 6.0 Marshmallow, geçtiğimiz hafta içinde ilk olarak Nexus modellerinde kullanıma sunulmuştu. Google'ın yaptığı planlama sonucunda önümüzdeki aylarda Nexus dışındaki telefonlar da Android 6.0 Marshmallow'u indirebilecekler.

Android 6.0 Marshmallow geliştiricileri, 5.0'da olduğu gibi yine işletim sistemi içerisine gizli bir oyun eklediler. Paskalya Yumurtası olarak adlandırılan bu sürpriz oyunu açmak sanıldığı kadar kolay değil fakat açtığınızda sizi zevkli bir oyun karşılayacak.

Bu oyuna ulaşabilmek için ilk önce Ayarlar sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Ardından Hakkında sekmesine tıklıyoruz ve Android sürümünü gösteren kısma ard arda bastığımızda karşımıza Marshmallow logosu çıkıyor.

Bu logoya birkaç kez tıklayıp uzun süre basılı tuttuğumuzda ise oyunu açmış olacağız. Flappy Bird'ün Android maskotlu versiyonu olan bu oyun, Android 6.0 Marshmallow'un derinliklerinde kendine yer buluyor.

Android 5.0'da Lollipop'ların arasından geçirmeye çalıştığımız Android maskotunu Android 6.0'da ise marshmallow'ların arasından geçireceğiz.





PAYLAŞ