Android 6.0 Marshmallow'daki Gizli Dosya Yöneticisi Nasıl Açılır? - Haberler - indir.com

Android 6.0 Marshmallow'daki Gizli Dosya Yöneticisi Nasıl Açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-12 14:00:01
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Android 6.0 Marshmallow'un Nexus modellerine yayınlanmasının ardından pek çok yeni özelliğinin olduğu da ortaya çıktı. Bunlardan biri olan dosya yöneticisine ulaşmak için bazı menü yollarını izlemek gerekiyor.

6.0 Marshmallow ile Android işletim sistemi pek çok yeni özellik kazandı. USB Type-C desteği, Google Now on Tap gelişmiş arama özelliği, yeni Nexus telefonlar ile beraber gelen parmak izi okuyucu ve arttırılan performans özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Bununla birlikte Google bazı ek özellikleri menülerde saklama gereği duymuş.

Android 6.0 Gizli Dosya Yöneticisi Açma

6.0'ın içerisinde yer alan yerleşik dosya yöneticisine ulaşabilmek için öncelikle ayarlar menüsüne girmeniz gerekiyor. Bu menüde yer alan Depolama ve USB sekmesine tıklandıktan sonra Explore (Keşfet) seçeneğine tıklandığında dosya yöneticisi açılacaktır. 

Dosya yöneticisinde büyük çapta işlemlerin yapılmasına izin verilmese de dosyaların kopyalanması, belirli bir sıraya sokulması ya da adını bildiğiniz bir uygulamanın ismini yazarak arama yapılması gibi farklı özelikler sunulmuş.

Son olarak yeni işletim sistemine gizlenen oyunu nasıl oynayabileceğinizi Android 6.0 Marshmallow'daki Gizli Oyun Nasıl Bulunur? başlıklı haberimizden öğrenebilirsiniz.





PAYLAŞ