Amazon Cloud Drive Mobil Uygulamaları Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Amazon Cloud Drive Mobil Uygulamaları Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-07 10:53:17
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Amazon bulut depolama servisi Cloud Drive'a ait mobil uygulamaları iOS ve Android mağazalarında yayınladı. Cloud Drive adındaki uygulamalar Amazon depolama alanı içindeki klasörlerin telefondan görüntülenmesini ve yönetilmesini sağlıyor.

Ücretsiz olarak kullanılabilen Cloud Drive uygulaması, doğrudan kendi içerisine depolanan dökümanların görüntülenmesi ve bu dökümanların paylaşılmasının yanı sıra bağlantı verme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Amazon Cloud Drive

Amazon Cloud Drive mobil uygulamalarının en büyük eksiği ise görüntülenen dosyaların düzenlenmesine veya paylaşımına izin vermemesi. İşlevsellik açısından Dropbox, OneDrive ve Google Drive uygulamaları gibi hizmet veren Cloud Drive, bulut alanında depolanan şarkı ile videoları çalabiliyor ve bağlantıları e-posta ya da mesaj olarak paylaşılmasını sağlıyor.

Amazon, Cloud Drive kapsamındaki mobil uygulamalardan ilki olan Amazon Photos'u da indirmeye sundu. Bu uygulama sayesinde akıllı telefonlarınızda bulunan fotoğrafları kolayca bulut depolama servisine aktarabilirsiniz. Bu sayede telefonunuzun depolama alanından tasarruf etmiş olursunuz.

Amazon Photos indir

Sınırsız fotoğraf yedekleme imkanı sunan uygulama aynı zamanda otomatik kaydet özelliğine sahip. Uygulama üzerinden depoladığınız fotoğrafları Facebook, e-posta ya da diğer uygulamalar üzerinden paylaşabilir, depolanan fotoğraflarınıza dilediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanılabilen Amazon Cloud Drive uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS mobil cihazınıza ya da Windows bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ