Agar'dan Sıkılanlara Yeni Tarayıcı Oyunu; Vanar.io - Haberler - indir.com

Agar'dan Sıkılanlara Yeni Tarayıcı Oyunu; Vanar.io

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-31 16:30:03
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

28 Nisan'da oyun dünyasına adım atan tarayıcı tabanlı online oyun Agar.io, yüzbinlerce oyuncuya uykusuz geceler yaşatıyor. Ancak bugün Agar'ın karşısına rakip olabileceğini düşündüğümüz Vanar.io adında bir oyun çıktı.

Vanar.io, Agar'a göre daha zor bir oynanış deneyimi sunuyor. Agar'da diğer oyuncuları yiyerek büyüyorduk ancak Vanar'da ise bu farklı. Silahımızı kullanarak rakiplerimizi vurmaya çalışıyoruz ve bu şekilde büyüyebiliyoruz.

Vanar.io

Ayrıca Vanar'da kontrolleri sağlamak için mouse kullanılmıyor. Klavye üzerindeki bazı tuşları kullanıyoruz. Örneğin; kontrolümüzdeki nesneyi hareket ettirmek için 'W' tuşunu, rakibimize ateş edip onu yok etmek için 'Space' tuşunu, sola hareket etmek için 'A'  ve sağa hareket etmek için de 'D' tuşlarını kullanıyoruz.

Vanar.io'yu Asya, Avrupa ve ABD sunucularında oynamak mümkün. Oyunu oynamak için öncelikle http://vanar.io/ adresine giriş yapıyor, ardından nickname girerek, oynamak istediğimiz sunucuyu seçiyor ve Play butonuna tıklıyoruz. Buradan sonrası da size kalmış :)





PAYLAŞ