Acer'dan Modüler Bilgisayar: Revo Build - Haberler - indir.com

Acer'dan Modüler Bilgisayar: Revo Build

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-02 17:30:48
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

IFA 2015 fuarında markalar tek tek yeni ürünlerini tanıtmaya başladı. Bu markalardan biri olan Acer, masaüstü bilgisayarlara farklı bir yorum getirdi. Bu bilgisayar lego gibi üst üste geçebilen bir yapıya sahip.

Acer Revo Build Series olarak adlandırılan yeni masaüstü bilgisayarı bir bina olarak düşünebiliriz. Bina yükseldikçe nasıl daha fazla kişiyi barındırabiliyorsa Revo Build Series'de kutular arttıkça bilgisayara yeni özellikler kazandırılıyor. 

Acer Revo Build Modular PC

Bloklar halindeki yapısıyla ilginç ve pratik bir bilgisayar olan Revo Build Series, her biriminde farklı işlemler yapabiliyor. Örneğin bir bölümünde 1 TB hard disk, diğer bölümünde kablosuz şarj etme platformu, bir diğer bölümde grafik kartı gibi her bölüm tuğla gibi eklenerek toplamda bir bilgisayar ortaya çıkıyor. 

İnsanlar bilgisayarlarını geliştirmek için kasa kapaklarını açıp bir dizi kablo içerisinden güncelleyeceği donanımı bulmak zorunda kalıyor ve bu biraz da teknik bilgi gerektiren bir olay. Ancak Acer sunduğu çözüm ile hiç bir bilgisayar bilgisi olmayan kişilerin bile bilgisayarını yenilemesini sağlayacak. Sadece gerekli blogu çıkarıp yenisi takmak yeterli.





PAYLAŞ