2.Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi Kayıtları Açıldı - Haberler - indir.com

2.Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi Kayıtları Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-30 11:30:30
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

İlk defa geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi'nin 2'ncisi 12-13 Aralık 2015 tarihinde İstanbul Bağlarbaşı Kongre Kültür Merkezi'de gerçekleşecek. Kongreye katılmak isteyenler için kayıtlar açılmış durumda.

İş hayatında rakiplerinden bir adım önde olmak, sosyal yaşamına farklılık katarak kaliteli çevre edinmek, kişisel gelişimini ilerletmek ve yetkinlik sahibi bir birey olmak isteyen kişiler için düzenlecek olan 2.Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi'nde katılımcılar birlikte öğrenerek ve eğlenerek büyük başarılara imza atma fırsatı bulacaklar.

Mesleki hayatında başarıya ulaşmak isteyen tüm ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi ve mezunlarının katılabilecekleri kongrenin içeriği şöyle;

Kalite yönetim sistemleri
İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri
Çevre yönetim sistemleri
Gıda güvenliği yönetim sistemleri
Bilgi güvenliği yönetim sistemleri
Otomotiv&Endüstri yönetim sistemleri
Sağlık& laboratuvar yönetim sistemleri
Dijital medya
Kadın beyni& Erkek beyni
Liderlik ve beyin egzersizi etkinliği
Girişimcilik

Kontenjan sınırı bulunan ve ücretli olan 2.Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi'nin sonunda tüm katılımcılara 'Bilgi Güvenliği', 'Gıda Güvenliği', 'Liderlik' ve 'Otomotiv-Endüstri Yönetim Sistemleri' gibi alanlarda 8 adet katılım sertifikası verilecek.

2.Ulusal Yönetim Sistemleri Kongresi ile ilgili detaylı bilgi almak ve ön kayıt yaptırmak için http://yonetimsistemlerikongresi.org/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ