2015 Yılında Ortalığı Sallayacak Oyunlar! - Haberler - indir.com

2015 Yılında Ortalığı Sallayacak Oyunlar!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Şu günlerde herkes 2015 yılından beklentilerini dile getiriyor. Peki oyuncular bu konuda ne diyor? Elbette ki oyuncuların 2015'ten en büyük beklentisi yeni çıkacak oyunlar. Peki 2015'in en çok beklenen oyunları hangileri? Sorunun cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

2015 yılında en çok beklenen ve adeta ortalığı sallayacak olan oyunlar şu şekilde;

1- Uncharted 4: A Thief's End

Playstation 4 oyuncularının merakla ve heyecanla bekledikleri Uncharted 4: A Thief's End, Naughty Dog tarafından sadece PS4 için geliştiriliyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs nişancı aksiyon-macera oyunu olan yapım, efsane haline gelen Uncharted serisinin 4'ncü oyunu.

Uncharted 4

Tesco Online sitesinden elde ettiğimiz ekran görüntüsüne göre oyun 31 Temmuz 2015'te piyasaya çıkacak. İki hafta önce yaptığımız haberle sizlere aktardığımız Uncharted 4: A Thief's End oynanış videosu 'nu linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

2- Mad Max

Özellikle sinema severlerin hayranlıkla izledikleri Mad Max filminin oyunu da 2015 yılında oyuncularla buluşacak. Geliştiriciliğini Avalanche'nin yaptığı Mad Max oyunu PlayStation platformu için aksiyon-macera türünde hazırlanıyor.

Madmax Game

Henüz çıkış tarihi belli olmayan ancak 2015 yılında yayınlanacağı kesin olan yapımda; hayatta kalma içgüdüsü gelişmiş zoraki kahraman Max'i canlandırarak, ölümcül yağmacılar çetesi ile macera dolu bir mücadeleye girişeceğiz.

3- Tom Clancy's The Division

İlk defa E3 2014 etkinliğinde görücüye çıkan Tom Clancy's The Division Massive Entertainment liderliğinde Ubisoft Reflections ve Ubisoft Red Storm işbirliğiyle geliştiriliyor. 2015 yılında PC, PS4, Xbox One platformunun en çok beklenen oyunları arasında yer alan yapım açık dünya oynanışına sahip.

The Division

Üçüncü şahıs nişancı, rol yapma ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkacak The Division'da sadece çok oyunculu bölüm bulunacak. Para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle çöken toplumsal yaşantıyı konu alan oyunda, oyuncularla takım oluşturarak şehirde bulunan diğer oyuncularla savaşabileceğiz. Tom Clancy's The Division Oynanış Videosu'nu linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

4- Dying Light

Bol miktarda zombi unsurunun bulunduğu FPS türündeki hayatta kalma ve korku oyunu Dying Light, Techland tarafından geliştiriliyor. 27 Ocak 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak olan yapımda sadece geceleri dışarıya çıkan zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Dying Light

Son derece kaliteli grafikleriyle dikkati çeken Dying Light'tın hikayesi de oldukça etkileyici bir oyun atmosferini beraberinde getiriyor. Ayrıca oyunda birbirinden güçlü silahlar, karakterlerin kendilerine has özel yetenekleri ve açık dünya gezmesi gibi özellikler yer alıyor. Dying Light Oynanış Videosu'nu linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

5- Batman: Arkham Knight 2

Rocksteady Studios tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen Batman: Arkham Knight 2, ünlü Batman Arkham serisinin son oyunu. Açık dünya oynanışına sahip olan oyun üçüncü şahıs nişancı aksiyon ve macera türünde.

Batman Arkham

Gotham'da Batmobil kullanabileceğimiz bu yapımda Batman rolünü üstlenerek, şehirde terör estiren kötülere ve kötülüklere karşı amansız bir savaşa girişeceğiz. Oyunun kesin çıkış tarihiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ