150 Bin Dolar Ödüllü Online Hackathon için Son Başvuru Tarihi 9 Aralık - Haberler - indir.com

150 Bin Dolar Ödüllü Online Hackathon için Son Başvuru Tarihi 9 Aralık

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-30 13:42:46
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bulut tabanlı yazılım geliştirme platformu Koding, bu sene ikincisini düzenlediği online hackathon ile toplamda 150 bin dolar ödül dağıtıyor. Yazılımcıların 48 saat içinde proje geliştirecekleri hackathon'un son başvuru tarihi 9 Aralık 2015.

Yazılımcıların 48 saat içinde önceden belirlenen konularda bir proje geliştireceği ''Global Virtual Hackathon 2015'' adı verilen etkinlik, Sinan ve Devrim Yaşar tarafından ABD'de kurulan ve bugüne kadar 20 milyon dolar yatırım alan teknoloji şirketi Koding çatısı altında gerçekleşecek.

Yazılımcıların ister tek başlarına isterlerse de takım olarak başvuru yapabileceği etkinliğe dünyanın her yerinden katılım gösterilebiliyor. Katılımcıların veri görselleştirme,  üretkenlik uygulaması ve mobil oyun konuları üzerine proje geliştirecekleri etkinlikte juri tarafından birinci seçilen birinci ekip 100 bin doların sahibi olacak. İkincinin 30 bin dolar, üçüncünün de 10 bin doların sahibi olacağı etkinlikte toplamda ise 150 bin dolar ödül dağıtılacak.

Geçtiğimiz sene ilki düzenlenen online hackathon'a 60 binin üzerinde başvuru gelmiş, birincilik ödülünü ise Almanya'dan kodlama öğrenmek isteyenlere özel online oyun geliştiren WunderBruders ekibi kazanmıştı.

Koding'in tamamen online olarak düzenlediği yazılım yarışmasıyla ilgili tüm detayları etkinlik sitesinde bulabilirsiniz.





PAYLAŞ