12. BİLMÖK Kongresi Harran Üniversitesi'nde Gerçekleşecek! - Haberler - indir.com

12. BİLMÖK Kongresi Harran Üniversitesi'nde Gerçekleşecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-01-24 15:26:38
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'nin en büyük öğrenci kongresi unvanına sahip Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi'nin (BİLMÖK) 12. etkinliği 4-5-6 Mart 2016 tarihlerinde, Dünya'nın ilk bilim merkezlerinden ve bilinen ilk üniversitelerinden birini barındıran Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi ev sahipliği ile gerçekleştirilecektir. 

11 yıldır, her yıl farklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilen BİLMÖK yılda bir kez toplanarak, iletişim ve düşünce ağını genişletmektedir. Bilgisayar mühendisleri arasındaki etkileşimi ve iletişimi artırmak için düzenlenen kongrede, bu yıl da mesleki ve kişisel gelişimle ilgili değerli bilgiler paylaşacak konuşmacılar yer alacak.

12. Bilmök oturumlarında yaklaşık 30 konuşmacı 1000'in üzerinde katılımcıyla buluşacaktır.3 gün sürecek olan kongrede yaklaşık olarak 25 oturum yer alacaktır. 12.BİLMÖK'te bilişim ve teknoloji içerikli oturumların yanı sıra, kongrenin sosyal etkinliği olarak 5 Mart cumartesi akşamı yaklaşık 1000 katılımcı için Şanlıurfa Sıra Gecesi düzenlenecektir.

4 Mart sabahı Açılışı Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde gerçekleşecek olan BİLMÖK, 4 Mart öğleden sonra ve 5-6 Mart günü programına Şanlıurfa Merkez'de bulunan Nevali Otel'in konferans salonunda devam edecektir.

Sitemiz indir.com'un Medya ve iletişim sponsoru olduğu BİLMÖK ile ilgili detaylı bilgilere www.bilmok.org.tr adresinden ulaşabilir, sosyal medyada www.facebook.com/bilmok2016 , twitter.com/bilmok adreslerinden takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ