1000'nci Chrome Testine Ulaşan Google'dan İnteraktif Sayfa! (Video) - Haberler - indir.com

1000'nci Chrome Testine Ulaşan Google'dan İnteraktif Sayfa! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google'ın sahip olduğu mühendislik gücüyle geliştirilen ve ilk defa 2009 yılında tanıştığımız Google Chrome üzerinde bugüne kadar tam 1000 test yapıldı. Firmada bininci Chrome testi şerefine interaktif bir sayfa hazırladı.

Üçüncü taraf geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunların, sanatsal tasarımların, yaratıcı kod çalışmalarının ve Google Chrome'un sahip olduğu yeteneklerin gözler önüne serildiği onlarca uygulama ile donatılan interaktif sayfa, en yeni web kodlama teknolojisi HTML5 ile tasarlanmış ve 999 deneyi bir arada sunuyor.

Experiment #1000 adıyla sadece Chrome tarayıcıdan erişilebilen sayfada üzerinde açıklama yazan şekiller karşımıza çıkıyor. Bu şekillere tıkladığımızda web üzerinde çalışan onlarca uygulama ve oyunu deneyebiliyoruz. Bazı şekillerin yönlendirdiği sayfalarda 3 boyutlu modelleme yapabildiğimiz gibi müzik dosyalarını da kolaylıkla düzenleyebiliyoruz.

Google tarafından bininci Chrome deneyimine özel olarak hazırlanan interaktif sayfaya erişmek için Chrome Experiments #1000 bağlantısına tıklamanız ve sayfaya Chrome ile giriş yapmanız yeterli.

Son olarak 2009 yılında yayınlanan 19 Chrome testinin bir araya getirildiği Chrome Experiments Compilation (Chrome Deneyleri Derlemesi) videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Chrome Deneyleri Videosu


PAYLAŞ