Zoom uzaktan çalışanlar için Zoom for Home özelliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Zoom uzaktan çalışanlar için Zoom for Home özelliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 18:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler video konferans uygulaması olan Zoom, profesyonellere yönelik yeni bir çözümü olan Zoom for Home ile karşımıza geliyor. Bu yeni özelliği ile uzaktan çalışan profesyonellerin, bağlanmasını kolaylaştıracak ve donanım ihtiyaçlarını çözecek olan Zoom for Home çözümünü duyurdu. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada etkisini göstermeye devam eden Corona virüs salgını ile beraber adından sıkça söz ettiren video iletişim sağlayıcısı Zoom hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir çözüm ile karşımıza çıkan Zoom, uzaktan çalışan profesyonellerin bağlanmasını kolaylaştırmak ve donanım ihtiyaçlarını kolay bir şekilde çözmek için yeni “Zoom for Home” çözümünü duyurdu.

Edinilen bilgilere göre Zoom for Home kategorisinde pazara sürülecek olan ilk cihaz Zoom for Home – DTEN ME olacak. Zoom for Home çözümü için DTEN şirketi ile ortaklığa giden Zoom, 27 inç büyüklüğünde All-in-One hepsi bir arada cihaz olan DTEN ME ile video görüşmeler için geniş açılı 3 dahili kamera, toplantı ve telefon çağrıları için 8 mikrofon ve etkileşimli paylaşımlar için dokunmatik ekran sunuyor.

Zoom uçtan uca şifreleme yöntemini kullanmaya karar verdiZoom uçtan uca şifreleme yöntemini kullanmaya karar verdi

Zoom for Home özelliği dikkat çekiyor

Basit bir kuruluma sahip olacak olan Zoome for Home – DTEN ME ile Zoom Meetings lisansına sahip her kullanıcı bağlantı kurabiliyor. Zoom for Home’un diğer donanım çözümleriyle de uyumlu olacak olanZoom for Home, Zoom Rooms Appliances yazılımını destekleyen Neat ve Poly gibi donanım sağlayıcılarının sunmuş olduğu tüm donanım çözümleriyle uyumlu olarak çalışabilecek. Bu sayede kullanıcılar oturma odalarına ve monte edilmiş ekranlar gibi alanlarda ihtiyaç duydukları donanımı seçebilecekler. Zoom for Home – DTEN ME her zaman hazır olma, kişiselleştirme, esnek yönetim ve ev kullanımına uygun tasarım gibi detaylar ile ön plana çıkıyor.

Zoom for Home ile beraber kurum ve şirketlerin yeni normal süreçte uzaktan çalışmaya uyum sağlayabilmeleri amaçlanacak. Zoom CEO’su Eric S.Yuan, geçtiğimiz birkaç ayda uzaktan çalışma prensibini benimsemiş bir kuruluş olarak Zoom’un her türlü kullanıcı ihtiyacını karşılayabilen en iyi birleşik iletişim platformu olduğunu kanıtlayan ekipleri ile gurur duyduklarını belirtiyor. Bugün ön siparişe açılacak olan Zoom for Home – DTEN ME ürününü 600 dolarlık bir fiyat etiketi bulunacak.


İlgili uygulamalar
Realme X3 ve X3 SuperZoom kamera özellikleriyle dikkat çekiyorRealme X3 ve X3 SuperZoom kamera özellikleriyle dikkat çekiyor
OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandıOPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı

PAYLAŞ