Zoom Phone Türkiye'de kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Zoom Phone Türkiye'de kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-23 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyada 46 ülke içerisinde kullanıma sunulan ve kısa bir süre içerisinde tüm telefon sistemlerinde 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı başaran bir sistem olma özelliğine sahip olan Zoom Phone Türkiye'de de yerini aldı. Yetkili Zoom partneri Bircom tarafından kurum ve KOBİ'lerin hizmetine açılacak olan Zoom Phone çözümü; masaüstü uygulamasının yanı sıra aynı zamanda Windows, macOS, iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla da kullanılabiliyor.

Sektörde adeta öncü isimler arasında yer alan Bircom, kurumların bilişim be telekom alanındaki ihtiyaçlarını yüksek teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, yüksek müşteri memnuniyeti sunmaya hızla devam ediyor. İşletme ve kuruluşların online bir şekilde sorunsuz olarak iletişim kurmalarını sağlayarak bu bağlamda; video, ses, içerik paylaşımı ve sohbet çözümleri sunan Zoom ile ortak bir şekilde hareket eden Bircom, Zoom tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Zoom Phone çözümünü kuran ve KOBİ'lere sunmak adına hazırlık yapıyor. 

Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı!Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı!

Gelişmiş düzeyde kontrol paneli bulunuyor

Online iletişim alanında öncü isimlerden biri olan Zoom; mobil cihazlar, masaüstü bilgisayarlar, telefon ve toplantı odası sistemleri arasında kusursuz bir çalışan iletişim çözümleri sunmaya devam ediyor. Marka, kurumların telefon sistemi gereksinimlerini video iletişim platformu Zoom'da birleştirmelerine imkan tanıyan “Zoom Phone”la kurumlara kesintisiz, tek noktadan yönetilen bir iletişim çözümü sağlıyor. 

Bulut telefon çözümü "Zoom Phone" sesli iletişimi sağlamak adına sade kullanıcı arayüzü, çağrı kalitesi ile kullanım verilerinin izlenmesini sağlayan gelişmiş düzeyde yönetim paneli, yapılan bu görüşmelerin detaylı bir şekilde raporlarının alınabilmesini ve listede ekli olan kişilerin kiminle görüştüğünün kontrol edilmesine imkan tanıyor. Sistem, konuyla ilgili olarak yapılan görüşmeleri kaydederken, kullanıcıların müsait olmadığı durumlarda ise ses kaydı bırakmasın imkan tanıyor. 

Sesli görüşmeler, Zoom toplantısına dönüşüyor

HD, ses kalitesi ile hem masaüstü hem de mobil cihazlardan telefon görüşmesi yapılmasını ve sesli mesajların dinlenmesine olanak tanıyan “Zoom Phone”, entegre butonu ile beraber telefon görüşmelerinin bir dokunuşla Zoom toplantısına dönüştürülme imkanı tanır. 

Düşük bant genişliğine rağmen yüksek performans

Düşük bant genişliğinde görüşme kalitesini optimize ederek görüşmelerin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlayan bu sistem, düşük veri tüketimi ile ön plana çıkıyor. Salesforce.com, Microsoft Office 365 ve Google G-Suite entegrasyonuna sahip olan Zoom Phone'la, uygulamalar ile beraber tek bir dokunuşla telefon görüşmelerini başlayabilir. 

Bircom, sunulan iletişim çözümlerinin kapsamını genişletmeye devam edecek

Bircom CEO’su Can İlkhan, “Bircom olarak video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel çözümler sunmaktayız. Kısa süre önce sunduğumuz çözümlerin kapsamını genişleterek Zoom ile güçlerimizi birleştirdik. Zoom Phone’la, Zoom ile yaptığımız bu iş birliği kapsamında kurumlara tek noktadan yönetilebilen gelişmiş bir iletişim çözümü sunuyoruz” dedi.

Ürün portföyleri arasında yer alan bütünleşik iletişim çözümlerini Zoom ürünlerine entegre ederek online toplantı ihtiyaçlarına tümleşik çözümler sağladıklarının altını çizen İlkhan, “Bircom bünyesinde bulunan tamamlayıcı ürünler ile online görüşmelerdeki kaliteyi artırmayı hedefliyoruz. Örnek vermek gerekirse; Yealink markamıza sahip telefon sistemleri, konferans sistemleri, telsiz telefon ve baz sistemlerimiz donanım noktasında Zoom’la %100 uyumlu çalışabilmekte. Ayrıca, Audiocodes markamızın masaüstü telefonları, gateway ve SBS (Session Border Controllers)’leri de Zoom ile tam uyumlu çalışmaktalar. Bircom olarak kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını genişletmeyi sürdüreceğiz” şeklinde sözlerine devam etti.


Zoom yeni uygulaması Events'i duyurduZoom yeni uygulaması Events'i duyurdu
Zoom, iPad Pro güncellemesi ve yeni özelliklerini duyurduZoom, iPad Pro güncellemesi ve yeni özelliklerini duyurdu
Zoom’un ilk çeyrek gelirinde %191 büyüme!Zoom’un ilk çeyrek gelirinde %191 büyüme!

PAYLAŞ