Zoom E-posta hizmetini üzerinde çalışmaya başladı - Haberler - indir.com

Zoom E-posta hizmetini üzerinde çalışmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler konferans uygulaması Zoom, yakında E-posta hizmetini kullanıma sunmayı planlıyor.

Bu sene patlak veren koronavirüs salgını dünya genelinde pek çok insanın evlerine kapanmasına neden oldu. Bu dönemde işlerin ve eğitimin dijital ortama taşınması Zoom’un kullanıcı sayısında büyük bir artış yaşanmasını sağladı. Piyasada benzeri uygulamalar olsa da sunduğu özellikler ve kullanım kolaylığıyla öne çıkan Zoom, 2020 senesinin en başarılı video konferans uygulaması oldu. Pandemi sonrasında başarısını devam ettirmek isteyen şirket yeni özellikler için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Zoom’un kazanacağı ilk özelliklerden biri E-posta hizmeti ve takvim uygulaması olacak.

Zoom tüm kullanıcılar için güncellendiZoom tüm kullanıcılar için güncellendi

Zoom yılbaşı sürprizi olarak belirli tarihlerde kesintisiz görüşme imkanı sunuyor

Pandemi döneminde yoğun bir trafik alan Zoom, teknoloji pazarında şirket olarak da büyük bir çıkış sağladı. Pandemi dönemin sona ermesiyle ise Zoom gibi uygulamaların günlük kullanıcı sayılarının düşmemesi neredeyse imkansız gibi görünüyor. Normalleşmenin yaklaştığı bu günlerde gelecek için planlar yapmaya başlayan şirket gelecekte hizmete sunacağı yeni özellikler ve hizmetler üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı.

Zoom pandemiden sonra da popülerliğini korumak istiyor

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Zoom bir eposta ve takvim uygulaması için hazırlıklar başlamış bulunuyor. E-posta uygulaması öncelikli proje olarak öne çıkıyor ve işler yolunda gitmesi durumunda yeni hizmetin 2021 yılının başlarında kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

Şirket Zoom markasına olan ilginin insanların ofislere ve iş yerlerine döndükten sonra da yine yüksek olmasını hedefliyor. Kullanıcılara görüntülü görüşme, eposta ve takvim uygulamalarını entegre eden bir ekosistem oluşturabilmek için kolları sıvayan şirketin pandemiden sonrada bu başarısını koruyup koruyamayacağını zaman gösterecek.

 


Zoom finansal değerini arttırmaya devam ediyorZoom finansal değerini arttırmaya devam ediyor
iPhone'lar zoom özelliğiyle gündemdeiPhone'lar zoom özelliğiyle gündemde

PAYLAŞ